Conference Grant Ourcon V

De NVMS heeft besloten om voor het OurCon V congres een conference grant aan te bieden aan 4 PhD studenten in Nederland.

Het OurCon congres wordt dit jaar georganiseerd in Doorn (Nederland) en zal plaatsvinden van 25 t/m 28 september 2017. Het Ourcon congres heeft een focus op massa spectrometrische imaging (MSI) en is interessant voor zowel voor academia als industrie. De deelnemers variëren van fundamentele onderzoekers, klinische onderzoekers, pathologen tot aan farmacologen. Het programma omvat alle aspecten van MSI van instrument en methode ontwikkeling tot aan de brede toepasbaarheid in de praktijk. Het doel van dit jaar is een sterke focus op deelname van jonge onderzoekers en de richting medische toepassingen. Voor meer informatie zie ook de website https://ourcon.org/ourconV/.

De NVMS PhD conference grant dekt de registratie en accommodatie kosten tot een maximum van 300 euro. Om kans te maken op deze grant dien je een motivatie brief te schrijven waarin je duidelijk verwoord wat je academische achtergrond is, motivatie waarom je wilt deelnemen, interesse gebieden en een aanbevelingsbrief. Dit dien je te versturen aan info@nvms.nl met als onderwerp NVMS grant (zie ook de OurCon website https://ourcon.org/ourconV/). De deadline voor deelname is 25 juni en resultaten zullen daarna zo spoedig mogelijk worden gecommuniceerd.

Geplaatst in Uncategorized
Taal / Language
Follow Us
facebooktwitterlinkedin